Reistips

Verre reizen met het gezin: Hoe vind ik een family-proof reis?

16 mei 2021

Een verre reis maken staat bij veel mensen op de bucketlist. Toch krijgen sommige ouders echt de kriebels bij het idee om met kinderen een verre rondreis te maken. Maar zeg nou eerlijk, welk kind vindt het niet leuk om op vakantie de BigFive te spotten, te snorkelen in een azuur-blauwe zee of op avontuur te gaan in een tuk-tuk? Daarnaast is reizen ook hartstikke goed voor de ontwikkeling van een kind. Als ouder wil je natuurlijk ook genieten van je vakantie en niet continu bezig zijn met het regelen van een accommodatie, het vervoer en het vinden van excursies om je kinderen de gehele reis te amuseren.

De FOX reizen van de ANWB bieden een goede oplossing om verre reizen te maken met kinderen. Ze beschikken over een ruim aanbod aan familiereizen, waardoor zowel de jonge reizigers als hun ouders de mooiste verre landen kunnen verkennen. Bij FOX reizen kan je samen met andere gezinnen onder begeleiding van Nederlandse reisleiding een verre bestemming ontdekken. Geniet je liever van een vakantie met alleen het eigen gezin? Dan heeft FOX reizen ook een ruim aanbod aan privé rondreizen.

De familiereizen van FOX zijn zeer compleet, waardoor je zorgeloos aan de reis kan beginnen. De reis is inclusief vluchten, verblijf in kindvriendelijke drie- en viersterrenhotels, een divers excursieprogramma en ook het vervoer ter plaatse is geregeld.

Familie Rondreizen in groepsverband

Als je kiest voor een familie rondreis in groepsverband, dan beleef je jullie reisavontuur samen met andere gezinnen. Bij elke reis op de website van FOX reizen kun je zien wat de minimale en maximale groepsgrootte van de reis is. Bij de meeste reizen gaan er minimaal 10 en maximaal 30 reizigers mee. Het voordeel van reizen in groepsverband is dat jouw kinderen vriendjes kunnen maken met andere kinderen die dezelfde reis maken! Bij het boeken kun je zien hoeveel reizigers al geboekt hebben voor jouw specifieke vertrekdatum, hoeveel mannen/vrouwen en jongens/meisjes meegaan en wat de leeftijdscategorie van deze reizigers is.

Privé Rondreizen

Ga je liever alleen met je eigen gezin op reis dan heeft FOX reizen van de ANWB een ruim aanbod aan privé rondreizen. Ook deze reizen zijn perfect georganiseerd, zodat je zeker weet dat je met jullie gezin zorgeloos kan genieten en het maximale uit jouw reis kan halen! Tijdens de reis overnacht je in drie- en viersterrenhotels. Wil je met je gezin genieten van nog meer luxe en comfort? Voor de populairste reizen is er een additioneel FOX upgrade pakket samengesteld. Hierdoor geniet je van dezelfde reis, maar dan inclusief luxere of uniek gelegen hotels, extra excursies en een upgrade van het vervoer ter plaatse